Η σχολή μας

Δυο από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη σύγχρονη ιστορία του Χορού στην Ελλάδα, αποφάσισαν να συνενώσουν τις δυνάμεις τους και να ιδρύσουν αυτή τη Σχολή. Η Μαριάννα Λουκάκη, Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής  και ο Γιώργος Βαρβαριώτης, ο επι είκοσι χρόνια Α' Χορευτής και Χορογράφος της Λυρικής.

Αποτέλεσμα ήταν μια Σχολή πρότυπο, που αγκαλιάζει με αγάπη τους σπουδαστές της και προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, ασφαλή και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στην Επιστήμη του Χορού.

Οι μαθητές τους ήδη από την ηλικία των 7 και 8 χρονών, επιλέχθηκαν από τη Λυρική Σκηνή για να χορέψουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη "Σταχτοπούτα", αυτή την εκθαμβωτική υπερπαραγωγή του Μπαλέτου της Λυρικής, σε χορογραφία του Διευθυντή της ΕΛΣ, Ρενάτο Τζανέλλα, τον Απρίλιο του 2015 και απέσπασαν ενθουσιώδεις κριτικές!!! Επίσης κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος σε μεγάλα χορευτικά Gala του ΣΙΣΧΕ και άλλων φορέων, International Youth Festivals, Video Clips και στις παραστάσεις της Σχολής που γίνονται σε Κεντρικά Αθηναϊκά Θέατρα, ερμηνεύοντας τα παραμυθία που γράφει αποκλειστικά για αυτά η Δασκάλα τους, Μαριάννα Λουκάκη.

Η Μαριάννα Λουκάκη και ο Γιώργος Βαρβαριώτης, σας υποδέχονται προσωπικά στη Σχολή και φροντίζουν για την ένταξη σας στο κατάλληλο τμήμα. Παρακολουθούν ανελλιπώς την εξέλιξη σας και στέκονται πάντα δίπλα σας με αγάπη κι ενθουσιασμό, στο υπέροχο ταξίδι σας στον κόσμο του Χορού.