Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Δύο από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη σύγχρονη ιστορία του Χορού στην Ελλάδα, αποφάσισαν να συνενώσουν τις δυνάμεις τους και να ιδρύσουν αυτή τη Σχολή. Η Μαριάννα Λουκάκη, Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής  και ο Γιώργος Βαρβαριώτης, ο επι είκοσι χρόνια Α' Χορευτής και Χορογράφος της Λυρικής.

Αποτέλεσμα είναι μια Σχολή πρότυπο, που αγκαλιάζει με αγάπη τους σπουδαστές της και προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, ασφαλή και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στην Επιστήμη του Χορού.

Οι μαθητές τους ήδη από την ηλικία των 7 και 8 χρονών, επιλέχθηκαν από τη Λυρική Σκηνή για να χορέψουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη "Σταχτοπούτα", αυτή την εκθαμβωτική υπερπαραγωγή του Μπαλέτου της Λυρικής, σε χορογραφία του Διευθυντή της ΕΛΣ, Ρενάτο Τζανέλλα, τον Απρίλιο του 2015 και απέσπασαν ενθουσιώδεις κριτικές!!!Επίσης επιλέχθηκαν δύο φορές έως τώρα από τα Μπαλέτα της Μόσχας,Russian Ballet Theatre,για να χορέψουν "Καρυοθραύστη"στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το Δεκέμβριο του 2016 και "Ωραία Κοιμωμένη" στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου τον Ιούλιο του 2017,μαζί με Ρώσους Διεθνείς Αστέρες.Τέλος, κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος σε μεγάλα χορευτικά Gala του ΣΙΣΧΕ και άλλων φορέων, International Youth Festivals, Φεστιβάλ της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου και στις παραστάσεις της Σχολής που γίνονται σε Κεντρικά Αθηναϊκά Θέατρα, ερμηνεύοντας τα παραμύθια που γράφει αποκλειστικά για αυτά η Δασκάλα τους, Μαριάννα Λουκάκη,καθώς και κλασικό ρεπερτόριο.

Η Μαριάννα Λουκάκη και ο Γιώργος Βαρβαριώτης, σας υποδέχονται προσωπικά στη Σχολή και φροντίζουν για την ένταξη σας στο κατάλληλο τμήμα. Παρακολουθούν ανελλιπώς την εξέλιξη σας και στέκονται πάντα δίπλα σας με αγάπη κι ενθουσιασμό, στο υπέροχο ταξίδι σας στον κόσμο του Χορού.

DSC_8559DSC_8555

Σημείωμα:

"Κάθε τους κίνηση με εμπνέει, κάθε τους γέλιο ηχεί σαν τη μελωδία της ευτυχίας, κάθε τους επιτυχία με χαροποιεί! Οι μαθητές μου δημιουργούνται και δημιουργούν! Μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω να παράγω έργο γι' αυτούς".
Μαριάννα Λουκάκη